Forte Partners anunta inchirierea unui spatiu la parterul The Bridge 3 catre French Revolution, companie romaneasca specializata exclusiv in producerea de ecleruri. Spatiul de vanzare din The Bridge 3 se alatura celorlalte doua locatii French Revolution situate langa Ateneul Roman, respectiv Piata Victoriei.

 

Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc in strategia de dezvoltare a companiei”, declara George Panaitescu, co-fondator si actionar French Revolution. „Spatiul de la parterul cladirii The Bridge 3 ne ofera toate facilitatile dorite, zona este in plina dezvoltare si suntem bucurosi sa putem contribui la crearea micro-universului dezvoltat de Forte Partners.”

 

Inchirierea spatiului catre French Revolution se inscrie in strategia Forte Partners de a dezvolta cladiride birouri care pun in prim-plan angajatii care lucreaza in ele, printr-o atentie deosebita acordata arhitecturii, functionalitatii si eficientei energetice.

 

Prezenta French Revolution in The Bridge 3 completeaza mixul de servicii si facilitati oferite angajatilor care lucreaza in proiectul office”, declara Elena Tecuta, Leasing Manager Forte Partners. „In toate proiectele noastre, punem in prim-plan angajatii care lucreaza acolo. De aceea, fiecare cladire Forte Partners este un micro-univers, in care adresam mai multe nevoi. Atat spatiile propriu-zise de birouri, cat si spatiile comune pentru angajati - de la spatii verzi, la zonele de relaxare, cantine – sunt gandite si realizate pentru a indeplini aceste deziderate, alaturi de aspecte precum calitatea aerului sau a modului incare este utilizata lumina naturala.”

Elena Tecuta, Leasing Manager - Forte Partners

 

Forte Partners continua sa dezvolte The Bridge 3 si sa se ocupe de inchirierea spatiilor debirouri, dupa ce, in august 2018, a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri de 80.000 metri patrati inchiriabili catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza este inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum UPC, Molson Coors, Schlumberger si Medicover. A treia faza este inchiriata in proportie de 80%.

Back to news
Back to Top