Forte Partners continuă dezvoltarea fazei a treia a THE BRIDGE, inchiriata in proportie de 60%, precum si administrarea proiectului office, activitate ce va continua pana la finalizarea lucrarilor.

 

Forte Partners anunta obtinerea certificarii LEED Platinum pentru cladirea de birouri THE BRIDGE 2, finalizata si inchiriata in proportie de 100%. Prima faza a proiectului office a primit certificarea LEED Platinum cu scorul 82.

 

„A doua faza a THE BRIDGE, o investitie Forte Partners in valoare de 55 milioane de euro, a obținut certificarea LEED Platinum, cu scorul 84, in urma evaluarii in funcție de sapte criterii si anume sustenabilitatea proiectului, eficienta consumului de apa, eficienta energetica si a climatizarii, materiale si resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovatie si prioritati locale de mediu”, a declarat Geo Margescu, CEO si cofondator Forte Partners. „In toate proiectele pe care le dezvoltam, punem in prim-plan arhitectura, functionalitatea si eficienta energetica, iar fiecare cladire Forte Partners este un micro-univers, in care adresam mai multe nevoi. Avem in vedere atat spatiile propriu-zise de birouri, cat si spatiile comune pentru angajati - de la spatii verzi, la zonele de relaxare, cantine, precum si calitatii aerului sau a modului in care este utilizata lumina naturala.”

 

Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri THE BRIDGE catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzacție de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza, cu o suprafata totala inchiriabila de 21.000 de metri patrați este finalizata, inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum  UPC, Schlumberger si Medicover.

 

Prima faza a proiectul de birouri THE BRIDGE a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor decertificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania pana la acea data.

Back to news
Back to Top